torsdag 28. januar 2010

Oscarius Blake




Igår var Arnar syk.... veldig syk! Jeg sier ikke at jenter ikke klager, for det gjør vi så absolutt, men gutter blir veldig syke når de blir syke. Arnar ble faktisk ganske så dårlig. Han spydde utenfor døra og idag stod Oscar å gravde seg en liten hule i spyet.Deilig.
Oscar er (etter Arnar) mannen i mitt liv. Han er den fineste lille hunden jeg vet om. Oscar er en lojal følgesvenn som er såpass naiv at han alltid er super glad. Oscar er en ganske spesiell liten kar. Han fikk en infeksjon i øreflippen sin for 2 år siden, noe som førte til at ha måtte amputere vekk flippen. Etter den operasjonen stod det opererte øret rett opp og gamle øret lå ned. Nøyaktig 1 år etter, skjer det samme med det andre øret(!) Nå har Oscar 2 ører som står rett opp. operasjonene og konsultasjons timene kom til sammen på rundt 30.000 kr (ikke dårlig når hunden kostet 7.000) Men vår kjære Oscar er verdt hver krone! og mye mer enn det også.
De som har møtt Oscar eller Oscarius Blake som han blir kalt, vet at han er litt seksuelltfrustrert. Han har hatt flere "kjærester" fra ikea som han rett og slett sliter ut. Nå er han singel igjen. Nabohunden shila hopper noen ganger ned i hagen. Da blir Oscar glad! Shila ligger å spiser det hun finner, mens Oscar jokker litt på rompa hennes. Det er liten størrelse forskjell på disse. Oscar er jo en jack russell og shila er en stor svart schafer. Uansett størrelse eller form (menneske eller dyr) gir Oscar deg gjerne en liten slikk i nakken eller en jokk på beinet.
Oscarius Blake hadde bursdag på søndag som var, han ble 3 år. Hipp Hipp Hurra for Oscarius Blake.

1 kommentar: